Infraestructures

Saifores: torres elèctriques

Cristina Wyttenbach 15-05-2019 14:14 Lectures 533
Torres elèctriques a Saifores. Eix

Torres elèctriques a Saifores. Eix

Volem fer saber al municipi i a la comarca el nostre descontent amb la forma que s´ha dut a terme la nova línia elèctrica al municipi de Banyeres.

No entenem com en el segle XXI es permet trinxar vinyes i talar arbres per plantar torres elèctriques.

Sabem que es podia haver soterrat tot el recorregut a cost 0. No hagués suposat cap despesa per l’ajuntament, ni tan sols per Endesa.
Les empreses interessades en l´electre haguessin pagat  els costos i a Endesa tant li és fer la línia aèria com soterrada.

L'actual govern de Banyeres (BNY) no ha sabut negociar prou bé. I els saiforencs i saiforenques ens quedarem per sempre més amb aquest mal gust de boca.

Cada dia al mirar per les finestres i al caminar per les vinyes el primer que veurem serà aquest horrible bosc metàl·lic que ens han plantat. Gran part de l´encant del nostre nucli són les vinyes que ens envolten i ara amb aquestes altes torres elèctriques que fan mal als
ulls l´heu desmerescut força. Tots els que valorem la natura sentim la pèrdua d´una alzina centenària, de camps, de vinyes, de paisatge, de natura...

Ha estat una molt mala gestió per part de l´ajuntament que pagarem els habitats de Saifores per molts anys. Sentim que el nostre ajuntament no ens ha tractat a nosaltres i al nostre entorn amb prou respecte i responsabilitat. 

Torres elèctriques a Saifores Torres elèctriques a Saifores

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans