Concerts en femení

Feminisme musical al Palau Robert

Martina Costarelli Anton 26-06-2019 17:09 Lectures 428
Pupil·les. Eix

Pupil·les. Eix

El passat divendres 21 de juny, al jardí del Palau Robert de Barcelona, es va celebrar el  concert gratuït denominat Clotilde Fest, organitzat per la ràdio iCat.fm. El va obrir la cantant PAVVLA, amb diverses cançons del seu àlbum “Secretly Hoping You Catch Me Looking”, i el va tancar Lildami, amb un show que va encantar el públic. Però el que realment em porta a escriure aquesta crònica és l’actuació d’un grup feminista anomenat “Pupil·les”. Tot i  que a Catalunya potser encara no és molt conegut, està arrasant a València i a tots els festivals als que hi participa arreu.

Pupil·les està format per dues cantants, la Mireia Matoses i la Natàlia Pons, i el DJ Rule. Van cantar un parell de cançons del seu nou EP “Rímmel”: “Domini Màgic” i “Llàgrimes Negres”. També van oferir peces anteriors de la seva discografia com ara “Gresca”, o “Sola contra mi”, a més de la seva composició més coneguda: (“V”).

Amb el seu repertori van aconseguir que el públic ballés, cantés i, sobretot, gaudís d’una gran actuació damunt l’escenari, reivindicant el feminisme amb cada paraula que deien i cantaven.

Va ser un concert fantàstic que, a més de fer passar al públic una magnífica estona, ens va fer reflexionar a tots i a totes amb la subtilitat i emoció que només la música és capaç de transmetre i crear.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres