Dol

Comunicat oficial per la pèrdua de la Loles Cuèllar

ICV Vilanova 11-08-2019 14:49 Lectures 6218
Loles Cuellar. Eix

Loles Cuellar. Eix

ICV Vilanova ha de comunicar la pèrdua de la nostra companya i amiga Loles Cuèllar, no tenim paraules en aquests moments tan dolorosos. La pèrdua emocional i vital és molt gran.

La Loles, era una persona incombustible, una dona activa i afable que va educar com a professora a moltes generacions de nenes i nens de la nostra ciutat aportant coneixement i allò més important, valors de vida i ciutadania activa i compromesa.  I com no podia ser d’una altra manera, en va ser fidel i coherent a ells, manifestant-los i defensant-los fins a l’últim moment en la seva tasca com a sindicalista a les CCOO i en la seva activitat política, al PSUC, a ICV i a Vilanova en Comú, lluitant pels drets de les treballadores i pels drets de totes i tots els ciutadans de Vilanova i la Geltrú.

Els companys i companyes de Vilanova perdem un baluard, una persona estimada i respectada per totes i tots, per la seva capacitat mediadora, la seva visió d'unitat i de benestar comú. La comarca perd a la seva coordinadora, que tant va fer per Sitges, Canyelles, Sant Pere de Ribes, Olivella i Cubelles. El territori perd a la seva consellera que tant va lluitar per posar la nostra veu a Barcelona.

Són dies tristos, però abans que marxi per sempre i per retornar al seu record tot el que ens va donar, al setembre celebrarem un acte d'homenatge.

I, sobretot, no oblidis que el teu temps
és aquest temps que t’ha tocat de viure:
no un altre, i no en desertis,
orgullós o covard, quan et sentis cridat
a prendre part, com tothom, en la lluita,
car el teu lloc només tu pots omplir-lo.

fragment  del poema I sobretot no oblidis de Miquel Martí i Pol

Executiva de ICV Vilanova i la Geltrú

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres