Mercat ambulant

No volem que el mercat del Tancat es faci en diumenge

AV Tancat III 22-08-2019 21:19 Lectures 599

Des de l’associació de veïns del Tancat III volem mostrar públicament el nostre desacord amb la possibilitat de que el mercat del Tancat es faci en diumenge.

Quan la nostra associació va plantejar la proposta inicial de fer un mercat setmanal al barri, ja vam deixar clar que aquest hauria de ser qualsevol dia entre el dilluns i el dissabte, per que nosaltres enteníem que fer-ho en qualsevol d’aquest dies, seria un impuls per al comerç del barri. Així ho van entendre els 17 comerços que ens van ajudar a demanar i els 850 signants, que van donar recolzament a aquesta proposta. Ara ens trobem que l’ajuntament de Vendrell, va anunciar al juliol, que quan es faci el mercat, el dia que ha escollit el consistori, és el  diumenge. Des de la nostra associació estem totalment en contra de que es faci en diumenge, per que això no es una bona solució per al comerç del barri. Nosaltres ho hem dit al procés participatiu en nom de les 850 signatures i els 17 comerços, al procés participatiu que va fer l’ajuntament al juliol. Ho vam tornar a dir al ple del passat 5 d’agost com a resposta van rebre per part de l’alcalde que fessin al·legacions i ara ho deixem pales a través d’aquest comunicat.

D’altra banda, també estem sorpresos de que l’ajuntament hagi pres la decisió de fer-ho en diumenge sabent que estem en contra, sense ni tan sols parlar amb nosaltres, tot i que va ser la nostra associació la que va impulsar la proposta al barri a traves de la recollida de signatures. Nosaltres creiem que com a mimin ho podíem haver parlat amb la nostra associació i entenem que es un menyspreu per nosaltres no tenir en compte la nostra opinió. La nostra associació presentarà al·legacions per escrit en els pròxims dies, per mostrar-se en contra d’aquesta decisió unilateral, a esquenes dels 850 signants i els 17 comerços.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No