Ciclisme

Antoni Palaciós deixa la presidència de la Unió Ciclista Vilanova

Antoni Palacios Asensio. Eix

Antoni Palacios Asensio. Eix

Benvolguts socis de la Unió Ciclista Vilanova:

Fa molts anys que he estat presidint la nostra entitat, amb il·lusió, professionalitat i ganes de tirar projectes endavant.

Un dels reptes més importants que ens vàrem proposar a la primera junta que vaig presidir, fa més de10 anys, era la construcció d’un Circuit de Ciclisme, per poder entrenar amb seguretat i en horari nocturn. Però principalment perquè els nens de l’escola de ciclisme que s’inicien en aquest esport i que seran el nostre relleu, podessin gaudir de la bicicleta en un recinte tancat, segur i il·luminat a la nit, aconseguint així que el ciclisme sigui una opció real extraescolar.

Per fi a finals de l’any passat vàrem poder inaugurar el Circuit de Ciclisme de Vilanova i la Geltrú, 6a instal·lació d'aquest tipus a Catalunya.

En aquest període de l'any 2019 hem acabat de consolidar l’escola de Ciclisme. I en el seu primer any de funcionament ja te totes les condicions per ser homologada “ Hors Categorie”, màxima categoria establerta per la Federació Catalana de Ciclisme. (Únicament 5 en tota Catalunya).

Hem aconseguit amb les 2 juntes que he presidit, consolidar un calendari d’activitats molt complert, amb curses tant importants com la Clàssica Isaac Gálvez, un fixe ja en el calendari de les "gran Clàssiques" de la Federació Catalana i enguany puntuable rànquing RFEC, o la Marxa més important de Catalunya i Espanya en el seu àmbit, "La Pedals de Clip", a part de la resta de curses, Cadets, Escoles...

La secció de Cicloturisme viu uns moments de gran participació i dinamisme. Recentment hem incorporat secció de BTT., amb molts bons resultats.

La situació econòmica del club, ha estat totalment sanejada, i en disposició de assumir nous reptes.

És per aquests motius, el d'assolir els reptes marcats, que la meva voluntat era que aquest mandat fos l’últim com a President.

La meva recent incorporació al Govern de la Ciutat com a Regidor, m’impedeix èticament continuar presidint aquesta entitat.

Per això haig de deixar la presidència, i tal com marquen els estatuts l’assumiria el nostre vicepresident Jordi Cano, fins a final de mandat, febrer de 2021, on es faria la nova convocatòria d'eleccions.

També us notifico que incorporarem 2 socis més a la junta, que sens dubte dinamitzaran encara més el nostre estimat club, i reforçaran aquesta situació de transició fins a la propera convocatòria.

Aquests canvis els farem efectius a la propera junta extraordinària del proper 19 d’octubre.

Una abraçada a totes i a tots els socis, i molt especialment a tots els components de les juntes d'aquests últims 10 anys.


Antoni Palacios Asensio
President Unió Ciclista Vilanova.

 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!