Sentència 1-O

Declaració del PP de Vilanova i la Geltrú davant la sentència del procés i la reacció del Govern vilanoví

Els populars de Vilanova denuncien la crida del Govern de Vilanova i la Geltrú, format per ERC, JxCat i la CUP, a la desobediència civil

Insten al govern a abandonar les greus actituds de manipulació de la institució, no posar al servei del separatisme l’Ajuntament de tots i defensar la convivència

Carlos Remacha 17-10-2019 16:25 Lectures 1777

Des del Partit Popular de Vilanova i la Geltrú acatem les sentències judicials, sempre l'hem fet.

Espanya és una gran democràcia, amb plena separació de poders, en la qual la Llei i la justícia funcionen. No hi ha ningú per sobre de la Llei, tots som iguals enfront de la Llei, sense cap mena de privilegi i no haurà d'haver-los en el futur.

La nostra preocupació són els milers de catalans que veuen amb inquietud el que està passant aquests dies, també a la nostra ciutat. Que veuen amb pertorbació imatges, que ja s'estan produint ara mateix, que afecten el prestigi de Catalunya i la nostra ciutat i que afectaran la seva economia. Que veuen amb inquietud la possibilitat de no poder anar amb normalitat al seu treball o portar als seus fills al col·legi. Que veuen amb inquietud la possibilitat de no poder agafar el transport públic amb normalitat o el seu vehicle particular.

El Partit Popular, advertim amb preocupació les greus accions del Govern de Vilanova i la Geltrú format per ERC, JuntsxCat i la CUP que està sent molt irresponsable en cridar a la desobediència civil a la ciutadania des de la mateixa institució, a promoure piquets i demanar l'abandonament de les aules dels instituts a menors en edat obligatòria d'escolarització o a utilitzar el Ple de l'Ajuntament de manera extraordinària i aliena a les seves funcions pròpies per a pronunciar-se sobre una sentència judicial i emetre proclames en favor de la il·legalitat i l'independentisme.

El dret a manifestar-se, que evidentment tothom reconeix, mai pot suposar anul·lar els drets d'aquells que decideixen no manifestar-se. No es pot permetre cap tall de carretera, de carrer o via de ferrocarril sense autorització prèvia.

Els vilanovins volem viure tranquils i des de el Partit Popular de Vilanova i la Geltrú exigim al Govern que abandoni les greus actituds d'utilització i manipulació de la institució de tots els ciutadans, que no continuï polititzant l'administració amb els recursos públics per a fins partidistes i que garanteixi els mínims de convivència, dignitat i respecte que mereix la nostra institució i el conjunt de la ciutadania.

Finalment traslladar que el Partit Popular de Vilanova i la Geltrú ha estat, és i continuarà sent sempre garantia d'ordre, d'estabilitat, de convivència i de respecte als drets de tots els vilanovins.

Tribuna

Tribuna Oberta per promoure l’intercanvi d’opinions, el debat i la reflexió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres