Contracte escola de música

Volem que s’aclareixi el que ha passat amb l’escola de música

Xarxa Vendrellenca 05-01-2020 21:27 Lectures 891
Escola de música del Vendrell. Eix

Escola de música del Vendrell. Eix

Des de la Xarxa Vendrellenca i davant les irregularitats que s’han parlat sobre el contracte de l’Escola de música, al ple del dia 27 de desembre  instem al govern a prendre les accions que siguin oportunes per que s’obri una investigació a fons per part de l’autoritat competent, per aclarir el que va passar amb el contracte de l’escola de música.

Desprès d’escoltar als grups del ple del dia 27, considerem insuficient que  tot el que vagi a fer el Govern local, sigui simplement demanar un informe als serveis jurídics de l’Ajuntament per aclarir si es pot demanar responsabilitats davant totes les irregularitats manifestes que han explicat els grups, i que consten a la documentació pública davant de la mancança d’informes de control del contracte. D’altra banda tampoc podem estar a favor a que es tanqui l’acord anant en contra dels criteris dels serveis jurídics de l’Ajuntament tal com s’ha dit al ple, i menys encara que es paguin uns interessos de demora per la gestió dolenta de tots plegats que ens suposi un greuge econòmic.

Nosaltres creiem que ja hauria de fer molt temps que hauria d’haver-se fet aquest informe que ara s’ha encarregat, i vist el que s’ha dit al ple del dia 27, l’Ajuntament hauria d’haver enviat a les autoritats competents tota la documentació per tal de que s’obrís una investigació d’ofici per aclarir-ho tot. D’altra ens resulta sorprenent i a la vegada molt preocupant que un edifici públic com aquest, sotmès a tant control públic des de que es van detectar les irregularitats al contracte porti deu anys sense la llicencia ambiental, en aquest cas han fallat més mecanismes de control i no temin cap explicació al respecte.

Des de la nostra taula de treball volem mostrar la nostra indignació davant d’aquest conjunt de fets i demanem a l’Ajuntament que sense cap dilació i davant de fets tant greus com aquests porti davant l’autoritat competent tot l’expedient per que s’obri una investigació exhaustiva que aclareixi al conjunt de la ciutadania del Vendrell que va passar amb les irregularitats d’aquest contracte.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No