Ocupacions habitatges

No es pot generalitzar amb les ocupacions d’habitatges

Sindicat de Llogaters del Penedès 05-02-2020 19:43 Lectures 836

Llegides les paraules del batlle de Calafell sobre les ocupacions d’habitatges, des del Sindicat de Llogaters del Penedès volem deixar paleses les següents consideracions.

La nostra organització neix de la necessitat de tenir un habitatge de lloguer accessible a tothom, amb lloguers raonables què estiguin d’acord amb la realitat salarial actual. Nosaltres considerem què és injust el que està succeint amb el mercat de l’habitatge i creiem que des dels poders públics, s’ha de lluitar contra aquestes problemàtiques, amb polítiques d’habitatge orientades a fer front comú amb la societat.

Per aquest motiu no podem entendre de cap de les maneres afirmacions com les del Batlle de Calafell, que segons diu la premsa, va titllar de “terrorisme modern” les ocupacions, generalitzant en aquesta matèria. Tampoc podem estar d’acord amb que la lluita dels ens locals a Madrid, sigui per obtenir eines per lluitar contra les ocupacions, en comptes de demanar més eines per aconseguir que els grans tenidors que tenen els pisos buits, es vegin obligats a fer lloguer social. Un altre vegada hem de dir què, en aquest aspecte, el Batlle s’equivoca, atès que les administracions, - al nostre entendre – han de fer front comú amb la societat civil, proporcionant eines per aconseguir habitatge social.

Des de el Sindicat de Llogaters del Penedès, volem deixar palès que nosaltres estem totalment en contra de les ocupacions incíviques i què en aquest sentit, estem i estarem al costat dels poders públics, però volem deixar palès què generalitzar amb aquesta matèria és una injustícia que no es pot acceptar de cap de les maneres i parlar de terrorisme en aquest àmbit, es desmesurat i injust, per tantes famílies que han patit, pateixen i patiran la bombolla del lloguer en els pròxims anys.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No