Turisme

Platges tancades a Sitges

Platja de Sant Sebastià. Eix

Platja de Sant Sebastià. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Espanya és el 2n país del Món que rep més turisme exterior, Catalunya és la 1a Comunitat Autònoma i representa aprox. el 19,3% (vegeu gràfic).

Les petites poblacions costaneres Lloret de Mar i Salou són les que reben més turisme i viuen d'ell com podríem esperar de Sitges i van obrir les seves platges i no com Sitges, que va ser l'única que no va obrir aquest cap de setmana passat i va perdre l'oportunitat d'enviar un missatge dient al Turisme intern "Ep, quan podeu sortir de casa sense restriccions aquí ens teniu".

Les raons que addueix l'Ajuntament o millor dit, les excuses que dóna són d'allò més pelegrines, però segons m'informen, la màquina que neteja les platges resta tancada des de fa mesos en el seu hangar situat a la Crta. Pruelles i el funcionariat que la utilitza no m'han deixat clar si està treballant en altres coses o està confinat a casa seva.

La senyora Alcaldessa no ha dit res amb referència a la NO obertura de les nostres platges, el Regidor responsable d'elles està desaparegut i els únics responsables d'alguna cosa a Sitges que han parlat al respecte prefereixo no opinar. Resumint, Sitges per deixadesa política deixarà de ser una població costanera dedicada al Turisme i passarà a ser ben aviat una població 2a residència com Cubelles, Calafell o Torredembarra.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local