Plataforma 5G

Com evitar el desplegament de la 5G al nostre municipi

Si estàs sensibilitzada pels riscos que comporta el desplegament d’aquesta tecnologia, des de la Plataforma Stop 5G de Vilanova, t’oferim dues propostes que pots signar a títol individual

Plataforma Stop 5G Vilanova i la Geltrú 25-05-2020 12:50 Lectures 3854
Com evitar el desplegament de la 5G al nostre municipi. EIX

Com evitar el desplegament de la 5G al nostre municipi. EIX

Si estàs sensibilitzada pels riscos que comporta el desplegament d’aquesta tecnologia, des de la Plataforma Stop 5G de Vilanova, t’oferim dues propostes que pots signar a títol individual:

1.     Registra’t a la denúncia col·lectiva: El meu Ajuntament sense 5G

Acabem de confirmar que la Plataforma Ciudadana QAE (Quiero Auditoría Energética) ofereix de forma voluntària i gratuïta, la possibilitat de formar part  del projecte: “EL MEU AJUNTAMENT SENSE 5G”. 

Aquesta plataforma es dedica a la investigació del sector elèctric i a la defensa dels consumidors i usuaris de la electricitat.  Ha estat coneguda per la denuncia col·lectiva que va organitzar en oposició a la instal·lació dels nous comptadors intel·ligents de l’electricitat. 

El projecte que ofereix és una iniciativa popular organitzada per l’equip de juristes de l’ entitat. La seva organització telemàtica permet sumar veïns i veïnes d’un mateix municipi, creant sinergia amb els veïns i veïnes del màxim de municipis del territori espanyol, augmentant d’aquesta forma la repercussió de les accions.  Durant la primera setmana d’aquest mes, ja s’han presentant les peticions de suspensió a 300 municipis.

Es molt important que seguim el procediment que a continuació detallem i també, que observem les recomanacions, a fi i efecte de que el tràmit sigui validat correctament. De la veracitat i qualitat de les dades que introduïm, dependrà la correcte acció amb el nostre Ajuntament, per part dels serveis jurídics de la Plataforma QAE.

Dit això, et detallem els passos a fer,  acompanyats d’un video tutorial que hem penjat al Facebook:
https://www.facebook.com/Plataformastop5gGarrafVng/videos/771803603355966/

1. En primer lloc hem d’entrar en el seu blog:
https://plataforma.quieroauditoriaenergetica.org/blog/14-categoria-blog-1/492-participacion-ciudadana-rechazo-tecnologia-5ge
2. A continuació s’obrirà una finestra amb el formulari de subscripció, en la que sol·liciten: nom, província, correu electrònic...
Si us plau, introdueix les teves dades reals i en acabat, prem: Subscriure
Es important que sàpigues que la introducció de les teves dades al llarg d’aquest procés no et suposarà cap obligació econòmica, ni compromís d’afiliació amb l’entitat. I des del principi fins al final la Plataforma QAE garanteix, la protecció de les mateixes.
3. Abans de 24 hores t’arribarà el PRIMER CORREU electrònic a la safata d’entrada o a la carpeta de SPAM, per a demanar la confirmació de la subscripció.  Per confirmar, has de cliclar a: “Haga clic aquí para confirmar su suscripción”.
4. 24 o 48 hores més tard, rebràs el SEGON CORREU de la Plataforma QAE que te com a finalitat sol·licitar autorització per a l’ús de les dades personals i informar-te sobre la manera i les garanties de protegir-les.
5. Si us plau, llegeix el correu fins al final. A continuació:
-prepara el reenviament del mateix (seleccionant l’opció reenvia).
-Ves al final del correu i selecciona la part de les dades personals, les copies per després engantxar-les al correu que estàs preparant i poder omplir-les.
6. Abans de reenviar el correu, assegura’t que les dades que has introduït coincideixen amb el teu DNI o empadronament.
Per acabar el correu que estàs preparant, afegeix una missatge similar a: Señoras/señores: “En respuesta a su escrito me complace adjuntarles mis datos personales para que puedan ser incluidos en el proyecto: Mi Ajuntamiento sin 5G”.
Quan ho tinguis llest ja ho pots enviar al correu: denunciacolectiva@quieroauditoriaenergetica.org
7. Si el procediment ha estat correcte, rebràs un TERCER CORREU de la Plataforma QAE, agraint-te participació.
8. Més endavant aniràs rebent informació sobre l’evolució d’aquesta denúncia col·lectiva.

2.     Signa la petició per demanar suspendre la instal·lació d’antenes en teulades i terrats.

Per acabar, si encara tens un moment, el proposem que signis, una segona acció.
Pel desplegament de la 5G es necessiten instal·lar petites antenes (amb receptor i emissor) cada 100-500 metres en ciutats i pobles. Cada 250- 500 metres a les carreteres. La Ley General de Telecomunicaciones 9/2014 del 9 de maig, estableix en l’article 29 que les companyies de telecomunicacions tenen el dret a l’expropiació forçosa i a l’ocupació de la propietat privada per a les instal·lacions de la seva xarxa de telecomunicacions, això vol dir que podran expropiar terrats i teulades de particulars.

 https://www.change.org/p/presidente-del-gobierno-de-espa%C3%B1a-suspender-la-instalaci%C3%B3n-del-5g-en-los-tejados-y-azoteas-de-espa%C3%B1a

 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No