Congrés PSC

Endavant Kenneth, endavant optimistes

Baltasar Santos 12-06-2020 12:28 Lectures 412

El proper dissabte 13 de juny es celebra el congrés del PSC de Tarragona. Un congrés en el que s’efectuarà un canvi generacional, i l’actual Primer Secretari Roc Muñoz deixa el càrrec, que previsiblement, ocuparà el nostre company Kenneth Martínez, fins ara secretari de federació de la federació de Tarragona, i Alcalde del Vendrell.

Per als i les socialistes vendrellenques i baixpenedesenques és un orgull que el nostre company Kenneth prengui el relleu a la primera secretaria de la Federació, liderant un equip renovat i compromés amb els problemes i necessitats del Camp de Tarragona.

L’optimisme que en Kenneth ha sabut transmetre al Vendrell és el que necessita el Camp de Tarragona. Un optimisme que parteix de la realitat per poder oferir respostes reals als problemes reals de la ciutadania, abandonada des de fa una dècada pel Govern de la Generalitat pel que respecta a inversions.

L’atur, la falta d’inversions, la posada al dia de les infraestructures de les comarques tarragonines i l’atenció a les persones i famílies més vulnerables són alguns dels reptes sobre els que el PSC treballa i sobre  els que el nostre company Kenneth està determinat a actuar.

Des de l’Executiva del PSC de El Vendrell, des del Baix Penedès volem mostrar el nostre suport incondicional a Kenneth Martínez per emprendre aquest nou camí d’optimisme en l’afrontament dels reptes que com a societat tenim per davant, i el nostre compromís de lluitar plegats en aquest nou temps de recuperació económica i social que ha d’arribar a totes les llars del Baix Penedès i del Camp de Tarragona.

Endavant Kenneth, endavant optimistes.

Baltasar Santos
Primer Secretari PSC El Vendrell

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No