Política municipal

Tots som vendrellencs

Imatge del ple de l'Ajuntament del Vendrell. Eix

Imatge del ple de l'Ajuntament del Vendrell. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

En el passat Ple Ordinari del mes de juny de l’Ajuntament del Vendrell, vaig interpel·lar al regidor de Govern del PSC, Sr. Alfons Herrera, sobre una resposta que havia escrit a les xarxes socials, a on considerava que hi havia gent que desconeixia el que passa amb la desembocadura de la Riera de la Bisbal a les Madrigueres, qualificant a certes persones com a “pixapins”.

Aquest mot utilitzat, carregat de superioritat moral trobo que és un fet intolerable per un càrrec electe en una societat com la nostra.

El problema és que davant la meva queixa, va ser incapaç de demanar perdó ni ell ni l’alcalde de la vila el Sr. Kenneth Martínez e inclús ni tant sols es van dignar en contestar, el que demostra un tarannà totalment inacceptable per part de representants públics del Vendrell.

El creixement poblacional tant important que va viure la nostra vila en els darrers 10-15 anys que deixa que dels 37.606 habitants ni tant sols una tercera part hagi nascut a la comarca del Baix Penedès el que ens permet tenir una gran riquesa personal i cultural a la nostra vila.

Però no només hi ha això, el Vendrell té com base actual de la seva economia el sector serveis i sobretot el turisme. Per tant, hi ha una gran quantitat de persones que viuen a la capital catalana o a la seva àrea metropolitana que tenen una segona residència o que passen llargs períodes en la nostra vila i per tant contribueixen econòmicament als pressupostos municipals amb el pagament d’impostos locals i els hauríem de considerar també com a vendrellencs i vendrellenques.

Les manques de respecte i menyspreu haurien de ser totalment desterrades, en una vila que es considera oberta, integradora i com el propi PSC diu en el seu programa, inclusiva.

No comença bé el Sr. Kenneth Martínez com a nou Primer secretari del PSC al Camp de Tarragona, quan és incapaç de demanar disculpes pels comentaris d’un membre del seu partit.

Sr. Martínez i Sr. Herrera encara estan a temps de demanar disculpes, perquè tots som vendrellencs.

Lluís Navarrete
Regidor Som Poble-ERC El Vendrell

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local