Urbanisme

Impunitat i indefensió

Imatge de l'abocador. Eix

Imatge de l'abocador. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’any passat sense avisar van enderrocar la casa de darrere de la meva mare, de 94 anys i que vivia sola. Part de l’enderroc va caure sobre un teulat seu d’uralita i va destrossar coses que hi guardava. L'encarregat va dir que li arreglarien a la fase de construcció, però ho han estat utilitzant com abocador quan han netejat la parcel.la de l’obra. En ple estat d’alarma han treballat intermitentment.

He registrat vàries sol·licituds d’inspecció a l’ajuntament fa mesos, i m’han marejat passant-me per varis departaments: Urbanisme, Mediació i Salut, però encara no he rebut cap informe escrit com reclamo. De paraula, Salut em va dir que la insalubritat del terreny és responsabilitat de la propietat, encara que sigui causada per un altre. Ho vaig fer netejar tot i ho vaig pagar. La meva mare no en sap res perquè està ingressada des del febrer. Continuen utilitzant aquest tros.

No hi ha un servei per protegir la gent vulnerable enganyats per les edificacions d’obres? La impunitat dels promotors i la indefensió de la gent gran és absoluta. Què es pot fer?
 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local