Urbanisme

Impunitat i indefensió

Marisa Berdún Ortiz 25-07-2020 19:32 Lectures 981
Imatge de l'abocador. Eix

Imatge de l'abocador. Eix

L’any passat sense avisar van enderrocar la casa de darrere de la meva mare, de 94 anys i que vivia sola. Part de l’enderroc va caure sobre un teulat seu d’uralita i va destrossar coses que hi guardava. L'encarregat va dir que li arreglarien a la fase de construcció, però ho han estat utilitzant com abocador quan han netejat la parcel.la de l’obra. En ple estat d’alarma han treballat intermitentment.

He registrat vàries sol·licituds d’inspecció a l’ajuntament fa mesos, i m’han marejat passant-me per varis departaments: Urbanisme, Mediació i Salut, però encara no he rebut cap informe escrit com reclamo. De paraula, Salut em va dir que la insalubritat del terreny és responsabilitat de la propietat, encara que sigui causada per un altre. Ho vaig fer netejar tot i ho vaig pagar. La meva mare no en sap res perquè està ingressada des del febrer. Continuen utilitzant aquest tros.

No hi ha un servei per protegir la gent vulnerable enganyats per les edificacions d’obres? La impunitat dels promotors i la indefensió de la gent gran és absoluta. Què es pot fer?
 

Imatge de l'abocador Imatge de l'abocador

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No