Coronavirus

Demanem al govern que prengui mesures per garantir la distància de seguretat a les portes de les escoles

Som VNG 15-09-2020 9:39 Lectures 488

Primer dia de curs escolar i primer ple després de les vacances d’agost. Aquest Ple, però, no ha tingut grans debats pel que fa als dictàmens que el govern ha presentat al plenari. Tot i això, un dels punts, sobre l’estabilitat laboral del personal de l’Ajuntament, ha generat polèmica, amb crítiques de tota l’oposició sobre la gestió del govern sobre aquesta qüestió. La regidora de SOM VNG Ester Franco ha afirmat que “en cap cas estem parlant d’un acord que garanteixi l’estabilitat laboral del personal de l’Ajuntament. Del que va aquest punt és de l’estabilitat laboral de quatre treballadors i treballadores”. De la mateixa manera, ha criticat la manca de diàleg del govern amb els sindicats, i concretament, la manca absoluta d’explicacions sobre els criteris per incloure aquestes quatre persones i no pas les desenes que estan en la mateixa situació.

En l’apartat de mocions, SOM VNG ha volgut desmuntar les mentides de la darrera campanya de por sobre les ocupacions d’habitatges, arran de la proposta presentada per C’s, que plantejava mesures que van contra l’Estat de dret. En aquest sentit, el regidor Enver Aznar ha assenyalat que el major Okupa és la banca, que s’ha apropiat de milers d’habitatges. "Al final és el blindatge de la propietat privada dels grans tenidors el que dificulta que les famílies tinguin un sostre", ha subratllat. 

Sobre l’inici del curs, a banda de la moció presentada pel PSC, el grup municipal de SOM VNG ha volgut fer-se ressò de les imatges d’aglomeracions als centres educatius que han circulat a les xarxes socials. Així doncs, ha lamentat que no s’hagin pres les mesures suficients per evitar-les, i ha exigit al govern que es garanteixi el tall de circulació i es facin les actuacions necessàries per assegurar la distància de seguretat a la via pública en les hores d’entrada i sortida de les escoles.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No