Nova aposta local

L'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú llança la marca comercial Visit Vilanova

Portem mesos treballant en la creació d´una marca amb la qual s´identifiquin els diferents sectors econòmics de la nostra ciutat i que sigui capaç de transmetre un missatge comercial uniforme

Estació Nàutica VNG 21-09-2020 13:23 Lectures 379
L'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú llança la marca comercial Visit Vilanova. EIX

L'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú llança la marca comercial Visit Vilanova. EIX

L´Associació Estació Nàutica Vilanova i la Geltrú ha iniciat, aquest agost passat, el llançament escalonat de la marca comercial Visit Vilanova.

Portem mesos treballant en la creació d´una marca amb la qual s´identifiquin els diferents sectors econòmics de la nostra ciutat i que sigui capaç de transmetre un missatge comercial uniforme als nostres visitants actuals i potencials:

Vilanova i la Geltrú és una destinació de turisme tranquil, amb personalitat pròpia, sostenible i poc explotada. Ofereix turisme tot l´any i per a tots els públics. Disposa de diversitat d ´allotjaments (càmpings, hotels, apartaments turístics, habitatges d´ús turístic, albergs). Permet la pràctica d´activitats de tota mena (nàutiques, de platja, esportives, familiars, culturals, museus, enogastronòmiques, oci, esdeveniments, etc). La seva oferta gastronòmica és variada i de qualitat. El seu eix comercial és divers i atractiu. És, en definitiva, una ciutat de festes i tradicions que convida a gaudir d´una extraordinària oferta cultural i festiva.

Més que mai, és necessari coordinar i concentrar el major nombre de recursos disponibles en la promoció conjunta de Vilanova i la Geltrú, incentivant el consum, i impulsant la comercialització dels diferents productes i serveis que ofereixen les nostres empreses i entitats.

Visit Vilanova, en estreta col.laboració amb Vilanova Turisme i l´Ajuntament de Vilanova I la Geltrú, neix amb vocació de promoure la comunicació online i offline de la ciutat amb una imatge fresca i dinàmica, difonent el nostre missatge comercial, posicionant adequadament la nostra ciutat, i maximitzant la nostra notorietat i imatge de marca.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No