Coronavirus

Sol·licitem que s’anul·li la taxa de taules i cadires als restauradors

Partit Democrata de Vilanova 15-10-2020 15:44 Lectures 348

Ahir al migdia el govern de la Generalitat ha anunciat noves mesures arran de la situació de la Covid-19, entre les quals la del tancament de bars i restaurants. 

Totes aquelles mesures preses amb criteris epidemiològics, que serveixin per garantir la salut de la ciutadania i evitar la propagació de la pandèmia, creiem que son positives.

Ara bé, fruit d’aquesta situació cal donar suport al sector de la restauració. Un sector que ja va ser prou castigat el passat mes de març, i que ho ha estat al  llarg d’aquests mesos amb canvis normatius permanents. És per això imprescindible que aquesta nova aturada no comporti més tancaments d’aquests  establiments.

Per aquesta raó, i com ja vàrem sol·licitar el passat mes de maig emplacem al  govern de Vilanova i la Geltrú a anul·lar la taxa de taules i cadires als restauradors de la ciutat, per aquest any 2020. En paraules de la presidenta  local, Glòria Garcia “el sector ha patit molt i necessita tot el nostre recolzament”.

Alhora demanem que es resolguin les sol·licituds de subvencions i que les mateixes es paguin als seus beneficiaris de forma immediata, ara és el moment de que les administracions siguin al costat del ciutadans.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No