Política municipal

El PSC Vilanova i la Geltrú presenta una App per a mòbils i tauletes

Mitjançant aquesta eina es pretén fomentar una major comunicació i interacció amb la ciutadania i la militància

PSC Vilanova 15-10-2020 15:53 Lectures 712

El PSC Vilanova i la Geltrú ha creat una App per a dispositius mòbils i tauletes. Es tracta de l’aplicatiu per a Android i iOs que pots trobar a l'store de Google Play o App Store.

Una eina de plena utilitat amb la què, des del PSC local, es pretén informar de l’actualitat del partit a la ciutat, així com dels principals esdeveniments i  articles publicats per la secció vilanovina.

Tanmateix, des del PSC Vilanova i la Geltrú es convida a tota la ciutadania a  descarregar-se  aquesta nova aplicació, ja que també compta amb un apartat de contacte perquè en qualsevol moment, qualsevol vilanoví o vilanovina pugui fer arribar un suggeriment o queixa als membres del Grup Municipal Socialista.

Una nova acció que el Partit dels Socialistes de Catalunya posa en marxa per  mantenir un contacte directe i àgil amb la ciutadania i per atendre les seves demandes, propostes i suggeriments, i una eina que permetrà també millorar el contacte amb el grup municipal socialista, especialment una eina útil pels 7 regidors i regidores de barri socialistes.

Teresa Llorens, com a  primera secretaria de l’agrupació socialista ha volgut posar en valor aquesta nova aplicació,  destacant la necessitat de disposar d’una eina que permeti interactuar amb la militància i amb la ciutadania d’una manera àgil i ràpida, i especialment en un moment on l’activitat presencial degut a la COVID19 s’ha vist reduïda.

Aquesta nova aplicació permet consultar els representants orgànics i institucionals del PSC, qui són els diferents responsables de la comissió executiva del PSC a Vilanova i la Geltrú, així com els regidors i regidores que foment part del Grup Municipal Socialista .

Des de l’App, PSC Vilanova i la Geltrú, també s’ofereix la possibilitat de conèixer, una mica més de prop,a cadascun dels set regidors i regidores que té el partit a la ciutat a través d’una imatge que incorpora una petita descripció biogràfica i trajectòria de cadascú. Un apartat on també s’informa del què significa haver traçat un govern.

D’altra banda, un accés directe per redactar qualsevol suggeriment, un apartat on s’hi poden trobar els diferents articles publicats i esdeveniments programats,o l’horari d’atenció a la ciutadania de la seu local, són alguns dels altres elements que donen cos a aquesta nova eina.

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No