Coronavirus

Demanem la reobertura del CAP per les tardes

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va anunciar ahir que tancava el torn de tarda del CAP de Cunit, deixant el nostre municipi sense atenció sanitària durant les tardes, i derivant als usuaris cap al CAP de Cubelles.

Des de les formacions polítiques del PSC de Cunit, Impulsem Cunit i En Comú Podem de Cunit volem lamentar aquesta decisió. Aquest tancament no arriba en el millor moment; per un cantó amb el repunt dels contagis del COVID19, la famosa segona onada, que esta afectant al nostre municipi. Però també perquè estem en plena campanya de vacunacions de la grip comuna, provocant unes externalitats negatives als nostres conciutadans.

Per tot això, des del PSC de Cunit, Impulsem Cunit i En Comú Podem de Cunit demanem al Departament de Salut, i en especial a la Consellera Alba Vergés, que faci totes les gestions necessàries per tal de recuperar el servei el més aviat possible. Volem que el nostre municipi tingui serveis i atenció sanitària per les tardes, i creiem que és injust el tancament del servei que es va anunciar ahir.

Des del PSC de Cunit, Impulsem Cunit i En Comú Podem de Cunit treballarem perquè es restableixi el més aviat possible el servei de CAP i farem totes les gestions polítiques necessàries per revertir la situació, no podem tenir el nostre municipi amb servei sanitari només un terç de la jornada. Volem serveis de qualitat a Cunit. 

També et pot interessar