Moviment estudiantil

Tot per guanyar

Víctor López. Eix

Víctor López. Eix

Aquests darrers anys la nostra societat ha viscut moments, manifestacions, protestes, reivindicacions, on ha sigut clau la intervenció del moviment estudiantil per assolir l'èxit que han tingut.

La força del jovent és transcendental, posem exemples actuals que conviuen amb nosaltres i que a vegades no els hi donem prou importància, en els desnonaments, les joves i les estudiants disposem de temps i compromisos fàcilment consolidables amb les lluites per l’habitatge,  cal dir que, un dels punts més forts que tenim, és la versatilitat i l'adaptació, persones formades amb interessos comuns disposades a col·laborar colze a colze per a uns mateixos objectius. Aquí disposem d'exemples històrics que cal no oblidar, com pot ser l'ocupació del rectorat de la Universitat de Barcelona l'any 2017 o la revolució del 1968, el conegut com el Maig del 68, la lluita estudiantil és part del procés de formació en tots els valors dels quals fem bandera des del moviment estudiantil.

Cal motivar a tots els coneguts més enllà del Jovent republicà i més enllà de les universitats; la lluita estudiantil ha de ser extensa a totes les joves, a tots els nivells formatius i arreu del territori.

Amb les joves i amb el moviment estudiantil, qualsevol lluita ho té tot a favor per a guanyar.

Víctor López
Responsable de l'acció estudiantil del Jovent Republicà Penedès-Anoia

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!