Monogràfic 25N

De què parlem quan parlem de violències?

Parlarem amb la Montse Pineda, una activista amb majúscules, coordinadora d'incidència política de Creación Positiva, vicepresidenta segona del Consell Nacional de Dones de Catalunya. I ho farem amb una entrevista realitzada per les gegantes de la comunicació social Marta Rius i la Núria Araüna, que aquesta vegada es farà càrrec de les xarxes socials mentre la Montse i la Marta desdibuixen el món.

Hi haurà un debat posterior que fara d'aquesta trobada un esdeveniment inoblidable.

Podrem fer preguntes, dir la nostra. Pots quedar-te a casa i -a la vegada- debatre sobre els nostres drets a vides lliures de violències: de com assolir una veritable igualtat entre totes les persones, sense por i sense violències!

Amb aquestes eines feministes, amb aquests missatges i interlocucions, desnaturalitzem les violències. Canviem paradigmes. Solament d'aquesta manera desmantelarem el sistema patriarcal!

Se t'acudeix millor manera d'acabar una setmana plena de reivindicacions com la del 25N?

Aquesta activitat està organitzada per l'Asociació de Families d'Alumnes de l'Escola Sant Jordi, de Vilanova i la Geltrú, l'Associació de dones feministes La Frontissa i Creación Positiva.


NO T'HO PERDIS! COMPARTEIX!

Dijous 26, a les 18 h

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!