Eleccions al Parlament

Ton Amat: “Des de Junts treballem perquè aquest 2021 sigui l’any que es visualitzi el canvi que Sant Sadurní necessita”

Passatge Santa Eulàlia de Sant Sadurní. Eix

Passatge Santa Eulàlia de Sant Sadurní. Eix

Amb l’inici d’aquest nou any que acaba de començar, el portaveu de Junts, Ton Amat, ha fet una valoració dels projectes que s’estan impulsant a Sant Sadurní d’Anoia i, també, de la feina feta durant el 2020. Amat ha assegurat que “des de Junts treballem perquè aquest 2021 sigui l’any del canvi que Sant Sadurní necessita” i ha afegit que “després d’un any i mig de treball intern a dins l’Ajuntament i de fer una aposta real per tot un conjunt de problemes que s’havien d’afrontar des de fa alguns mandats, aquest 2021 es posaran al servei dels sadurninencs nous i renovats equipaments municipals”.

Dos dels nous equipaments que es posaran en funcionament en les properes setmanes és el Centre de Formació d'Adults i el nou Arxiu Municipal, que estan ubicats al Centre Cultural de la Plaça Nova. L’obertura d’aquests nous espais arriba acompanyada de la reobertura, en els propers dies, del Pavelló Olímpic de l’Ateneu on s’hi ha han fet obres d’arranjament de la teulada, per retirar les plaques d´amiant existent, així com de reforç de l'estructura i noves mesures de seguretat contra incendis, entre d’altres accions. A més, aquest any es durà a terme una segona fase d’obres al pavelló amb noves sortides d’emergència i accessibilitat que permetran recuperar aquest espai com un lloc on celebrar actes culturals, socials o festius.

En l’àmbit esportiu, Junts per Sant Sadurní també ha apostat per afrontar les obres dels nous vestidors del camp de futbol, que han estat llargament reivindicades pels usuaris d’aquestes instal·lacions municipals.

Inversió a la via pública

Tal i com ja es va defensar al ple dels pressupostos del desembre passat, una de les apostes amb que Junts per Sant Sadurní es va presentar a les eleccions municipal era la reforma de la Rambla de la Generalitat, que servirà per ubicar l’actual parada d’autobús en un espai més ampli per a una millor circulació de la resta de vehicles.

En aquesta línia, també es treballa per dur a terme la reurbanització de la Plaça Nova, per integrar el Centre Cultural a la zona peatonal del centre del poble; així com per donar una nova imatge als parcs i jardins del municipi i per solucionar les deficiències que actualment pateix el pàrquing de la plaça del Pont Romà.

Aposta per l’habitatge i per a la reactivació del municipi

Un dels eixos prioritaris de treball, al llarg d’aquest mandat, des del grup municipal de Junts, són les polítiques d’habitatge. Mostra d’això és que Sant Sadurní comptarà amb un nou immoble amb 32 habitatges que es destinaran a lloguer assequible, que es construirà l’Avinguda Francesc Macià, al costat del CAP. En aquest àmbit, una altra de les apostes d’aquest 2020 ha estat la realització d’un conveni amb la SAREB per a la cessió d’habitatge destinat a lloguer assequible.

D’altra banda, aquest inici d’any també comptarà amb l’inici del projecte de museïtzació de la Fassina de Can Guineu i tot un conjunt d’obres de rehabilitació a la Casa dels Avis, que permetran donar una resposta, encara més eficaç, a la crisi del coronavirus.

A més, el grup municipal de Junts per Sant Sadurní valora positivament l’edició especial del Cavatast, l’aposta per mantenir el màxim d’activitats possibles, com les Fires i Festes o la cavalcada estàtica de Reis; i, l’aprovació, per unanimitat de tots els partits polítics, del Pla de Xoc per fer front a la crisi de la COVID-19.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!