Contaminació electromagnètica

Presentació de la plataforma FEM Penedès

Antenes de telefonia mòbil. Eix

Antenes de telefonia mòbil. Eix

Per tal de donar a conèixer les nostres aspiracions i aconseguir els nostres objectius, hem constituït una plataforma ciutadana, que  té un àmbit d’acció a nivell de la Vegueria Penedès.

Les sigles de la plataforma FEM PENEDÈS tenen un doble sentit, fan referència a l’acció de Fer entre tots i també a les Freqüències ElectroMagnètiques.

Davant la imminent implementació de la tecnologia 5G a la Vegueria Penedès, segons va anunciar el conseller de polítiques Digitals i Administració Pública a finals de l’any passat, ens plantegem que aquesta tecnologia s’afegirà a la ja existent i, a més, utilitzarà freqüències molt més altes i incrementarà notablement les emissions de CO2 i la contaminació a l’atmosfera.

Des de fa anys, s’ha recollit molta informació arreu del món derivada de milers d’estudis que evidencien els riscos que comporta per la salut i el medi ambient l'exposició quotidiana a les radiacions electromagnètiques artificials existents.

Per aquests motius, instem als nostres representants municipals a cobrir les necessitats tecnològiques reals de la població amb el mínim impacte possible sobre la nostra salut, minimitzant l’exposició a les radiacions electromagnètiques, de conformitat amb el principi de precaució.

Encoratgem a les persones i entitats sensibilitzades a què s’adhereixin a aquest moviment ciutadà, que signin el manifest que figura al lloc web de la plataforma i que presentin les corresponents instàncies als Ajuntaments del seu municipi.

Tothom que vulgui col·laborar amb nosaltres a fi de posar en marxa diferents accions en aquest sentit, es pot adreçar al correu-e: fempenedes@gmail.com

Coordinadora Plataforma Fem Penedès

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!