Recollida residus

Brossa i Carrer Unió

Contenidors plens al carrer Unió. Xavier Sánchez

Contenidors plens al carrer Unió. Xavier Sánchez

Des de fa ja algunes setmanes per raons inexplicables ha desaparegut el container d'envasos (groc) de manera que els ciutadans han d'optar entre: llençar els envasos al container gris, caminar un 200-250 metros per trobar un altre container groc o - la opció dels mes incívics - llençar els envasos directament a peu de container esperant que miraculosament aquests "desapareguin".

A aquesta lamentable situació es suma el fet de que molts ciutadans -si es pot dir així- llencen també mobiliari, ferralla o altres. Aquests romanen dies i dies a l’espera que siguin recollits. No cal dir que òbviament aquests haurien de ser recollits a domicili prèvia trucada o bé portats directament al centre de deixalleria Punt.Net.

Sigui com sigui la situació esta arribant a una situació intolerable, trista, profundament anti-higiènica i de deixadesa absoluta que no fa cap favor a la imatge de Vilanova ni al benestar de tots els ciutadans i especialment als que vivim al Carrer Unió.

Prego es facin ressò d'aquesta situació.

Ben cordialment,
Xavier Sánchez 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!