Queixes

Queixes pel pagament de l'aparcament a l'hospital de Sant Camil d'una pacient amb mobilitat reduïda

Vull exposar la meva reclamació pel que em va passar la setmana passada quan vaig anar a fer-me dues resonàncies magnètiques a l'hospital de Sant Camil, a Sant Pere de Ribes. Pateixo una minusvalia  reconeguda del 58% i disposo de la tarjeta d’aparcament com poden comprovar. La meva sorpresa va ser quan vaig acabar, en sortir de l'hospital, a la màquina no hi havia cap manera de validar el tiquet per sortir si no era pagant.

Vaig trucar vàries vegades al botonet d’ajuda de la màquina i no em va contestar ningú. Vaig aconseguir cancel·lar la operació i vaig entrar de nou a l'hospital on vaig trobar a la recepció el vigilant, que s’ocupa de l'aparcament d'allà. Li vaig exposar el cas i li vaig demanar si amb la tarjeta d’aparcament també havia de pagar per poder sortir i em va dir que si.

Vaig haver de pagar 2,65€ per poder fer-me una prova en un hospital públic.

Des que tinc aquesta tarjeta he aparcat a diferents aparcaments públics de Catalunya i d'Espanya i mai he hagut de pagar.

Com pot ser que en un hospital, on justament vinc a fer-me proves per la meva patologia i tenint la tarjeta. em facin pagar?

Ho trobo molt injust, ja no només per mi, si no per totes les persones que tenim dificultats de mobilitat. És indignant i això és intolerable.

De fet al meu entendre, ningú que tingui una visita o un tractament a l'hospital hauria de pagar l’aparcament i menys encara les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda que no tenim cap altre alternativa en un hospital com el Sant Camil.

Espero que els responsables tinguin en compte la meva reclamació i actuïn al respecte.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!