Enllumenat públic

Presentem una proposta al ple per fer una auditoria de l’enllumenat

Eix

Eix

Des de la nostra entitat seguint les demandes de veïns des de fa temps i després de veure els resultats de l’APP cuidem Vendrell de Maig- Juliol on va quedar palès que un 37,59% de les queixes eren sobre l’enllumenat públic, ens vam posar a treballar en l’impuls d’una proposta de resolució que té per objectiu fer una auditoria del compliment del contracte d’enllumenat públic donat que el servei en la nostra opinió no és molt eficient i perquè creiem que els contractes de llarga durada han de ser auditats.

Aquesta proposta va ser enviada als grups del ple municipal el mes d’octubre i van arribar a l’acord amb la coalició Som Poble-ERC que en  aquest mes es tiraria endavant. 

Des de la nostra entitat esperem que la proposta prosperi i tenir una radiografia en profunditat de la gestió d’aquest contracte i les  conseqüents recomanacions per millorar-lo. Nosaltres creiem que és un bon exercici de transparència que es tiri endavant la proposta. 
 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!