Queixes veïnals

Carta oberta de 14 de les 18 associacions veïnals de Vilanova

Us traslladem aquesta nota de premsa per tal de fer públic que 14 de les 18 d’Associacions de Veïns de Vilanova i la Geltrú, el 5 de Gener vàrem sol·licitar una reunió presencial urgent amb l’alcaldessa i el Regidor de Cooperació, Participació, Memòria Històrica, Economia Social i Solidària i Salut, Sr. Enric Garriga, per tractar el malestar de les Associacions vers el tracte i la total desinformació que des de l’Ajuntament rebem, sent cada vegada més greu i precària la situació.

Els punts que volem tractar amb el consistori son:

1. Les regidories fan contestes buides a les nostres peticions o simplement passa el temps i no ens contesten.

2. Quan l’Ajuntament fa una reunió i convoca a les Associacions no es tenen en compte les opcions, peticions o idees que aportem, ens queda la sensació que ens utilitzeu únicament per fer la foto i dir que compteu amb el nostre recolzament, quan moltes vegades no és cert.

3. L’Ajuntament no ens informa de les actuacions que es duran a terme als nostres barris ni ens facilita la informació important que implica a tota la ciutat, sempre ens assabentem de les noticies mirant les xarxes socials, pensem que és necessari que les associacions rebin correus electrònics de les diverses regidories amb la informació important, per poder fer difusió als veïns de la ciutat.

Totes les Associacions de Veïns treballem desinteressadament per fer d’enllaç entre l’Ajuntament i la ciutadania, pensem que la comunicació sempre ha de ser bidireccional, però cada vegada més, notem que no se’ns te en compte i per això volem aclarir aquesta situació i tornar a treballar conjuntament pel benestar de la nostra ciutat.

Atentament,

Les Associacions de Veïns signants: AV Prat de Vilanova, AV la Collada-els Sis Camins, AV Aragai, AV Masia nova, AV Sant Joan, AV Mas Tapet, AV Nucli Antic, AV Armanyà, AV la Geltrú, AV Plaça de la Sardana, AV Molí de Vent, AV el Tacó, AV Santa Maria, AV Baix a Mar.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!