Tres Tombs 2022

Sobre la reanudació de l'activitat castellera dels Bordegassos

A causa de la situació sanitària, lamentem informar que els Bordegassos de Vilanova hem pres la decisió de no participar en la cercavila infantil de Sant Antoni ni en la trobada castellera de les Decennals de Valls.

Després d'un debat entre la tècnica i la junta, hem decidit, com a entitat democràtica i assembleària que som, demanar l'opinió de la colla a través d'una votació popular, sobre la conveniència o no d'iniciar l'activitat castellera tenint en compte la situació sanitària actual producte de la pandèmia de la COVID-19.

Els resultats obtinguts després d'una altíssima participació han estat els següents: NO:71,7% SÍ:28,3%

En funció d'aquests resultats hem decidit ajornar la represa dels assajos i com a conseqüència l'absència de la nostra colla en els actes que tenim aquest mes de gener:

-Cercavila infantil de Sant Antoni el dia 16 de gener.

-Trobada castellera de les festes Decennals de Valls el dia 30 de gener.

Lamentem molt prendre aquesta difícil decisió a causa de la situació epidemiològica i l'augment d'infeccions d'aquestes darreres setmanes. La nostra il·lusió i la nostra força continuarà per començar l'activitat castellera el més aviat possible. Els Bordegassos volem agrair a l'Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú i als organitzadors de la trobada castellera de les Decennals de Valls haver-nos tingut en compte per aquests actes en els quals ens haguésf et moltíssima il·lusió participar, en un espai de festa i cultura popular.

Esperem retrobar-nos en carrers i places plens de vida!

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!