Fotografia

Reviure la casa: 2n Concurs de Fotografia 2022 de l'Alt Penedès-Garraf

Fotografia. Eix

Fotografia. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La intenció d'aquest concurs és de promoure l’observació de l’arquitectura i la construcció, recollint imatges relacionades amb el nostre sector a través de la càmera. Es tracta de donar la possibilitat tant de mostrar detalls en intervencions realitzades en edificis existents o de nova construcció, com des d’un punt de vista totalment artístic. Les obres que es presentin hauran de ser respectuoses i no ferir sensibilitats.

Bases:

1.- Poden prendre-hi part tots els col·legiats i col·legiades, així com els estudiants d’arquitectura tècnica que tinguin Targeta Accés de les comarques de l’Alt Penedès-Garraf.

2.- Per participar en el concurs, s’haurà de tenir un compte a Instagram, amb un perfil públic, i respectar les condicions d’aquesta xarxa.

3.- Les fotografies hauran d’estar etiquetades amb el hashtag #reviurelacasa #caateeb sense perjudici d’altres etiquetes que l’autor o l’autora vulgui incloure.

4.- Cada fotografia haurà de portar títol.

5.- Per participar al concurs, caldrà enviar cada fotografia en format digital, al correu de la Delegació (caateeb.vilafranca@apabcn.cat), on s’hi farà constar el nom, núm. de col·legiat, l’adreça i el telèfon de l’autor/a, el títol de l’obra i una breu descripció (dues línies) o la localització de la fotografia i l’arxiu digital original.

6.- No hi ha limitació a la quantitat de fotografies per participant i no es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.

7.- Únicament poden presentar fotografies els autors/es d’aquestes.

El concurs s’inicia el dia 21 de febrer de 2022 i finalitzarà el dia 18 de març de 2022.

Descarrega les bases

Descarrega el formulari

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local