Pacificació del trànsit

El PSC durà a la Fiscalia el govern de Vilanova per malversació de fons públics pels canvis de la ronda Ibèrica

La formació considera l’actuació anunciada ara de tornar als dos carrils 'és purament electoralista i sense cap criteri tècnic, sumant-se així a les contínues improvisacions i nyaps a la via pública'

El PSC durà a la Fiscalia el govern de Vilanova per malversació de fons públics pels canvis de la ronda Ibèrica. PSC

El PSC durà a la Fiscalia el govern de Vilanova per malversació de fons públics pels canvis de la ronda Ibèrica. PSC

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El PSC durà a la Fiscalia el govern municipal per malversació de fons públics en l’afer de la Ronda Ibèrica. Així ho ha anunciat en les darrers hores després que es fes pública la decisió de l'Ajuntament de recuperar els dos carrils d'aquesta via: "Davant l’anunci electoralista del govern d’ERC-Junts-exCUP de revertir les seves pròpies actuacions a la ronda Ibèrica, el PSC denunciarà a la Fiscalia el govern municipal per possible malversació de fons públics del que serà una nova improvisació en aquest vial". La formació també ha reiterat el seu desacord des de l’inici d’aquestes actuacions i s'ha compromés a recuperar la ronda Ibèrica amb doble carril per sentit "per descongestionar el centre i facilitar la mobilitat i connexió entre els barris i les entrades i sortides de Vilanova i la Geltrú".

El PSC recorda que l’any 2020, "el govern va prendre la decisió d’anul·lar un carril per sentit, sense cap projecte ni informe, actuant sobre la principal via urbana de circulació de la ciutat excusant-se en la necessitat d’adoptar mesures per la situació COVID" i lamenta que després "davant del caos circulatori provocat, van utilitzar recursos provinents de subvencions de la Diputació per obrir entrades a l’hospital i eliminar bona part de l’aparcament".

El govern municipal ha anunciat que la ronda tornarà a ternir dos carrils en el seu tram central abans de l'inici del nou curs escolar. Però el PSC considera que "l'actuació anunciada és purament electoralista i sense cap criteri tècnic, sumant-se així a les contínues improvisacions i nyaps a la via pública i mobilitat". En aquest sentit, assenyalen que "el govern durant gairebé 3 anys s’ha negat a revertir les actuacions de la Ronda Ibèrica, anunciant després la reobertura d’un carril de serveis, i avui avança una nova actuació que no revertirà íntegrament els dos carrils per sentit en tota la via". Per al PSC, "cadascuna d’aquestes actuacions comporta l’ús de fons públics sense responsabilitat i atenent a capricis polítics sense cap visió de ciutat". 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local