Pacificació del trànsit

Les obres per recuperar els dos carrils a la ronda Ibèrica de Vilanova comencen dilluns

La setmana vinent ja no es podrà aparcar des de la rotonda de la carretera BV-2115 i fins a la rambla de Sant Jordi

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La propera setmana començaran les obres per recuperar els dos carrils de la ronda Ibèrica. Segons ha informat l'Ajuntament de Vilanova, dilluns s'iniciaran les actuacions a la ronda Iberica per suprimir el cordó d'aparcament habilitat durant la pandèmia. Això permetrà recuperar un carril de circulació en tots dos sentits.

Des del pròxim dilluns, des de la rotonda de la ronda amb la carretera BV-2115 i fins a la rambla de Sant Jordi, a l'alçada de la comissaria dels mossos d'esquadra, ja no es podrà aparcar.  Se suggereix, com a alternativa, fer ús de la xarxa perifèrica d'aparcaments de dissuasió més propera ja ue l'aparcament en el centre de la ciutat, eliminat també durant la pandèmia, no es recupera. Aquests aparcaments de dissuassio són gratuïts per als residents que compten amb la targeta blava d'aparcament.

La ronda Ibèrica tindrà, un cop enllestida l'actuació un nou límit de velocitat de 40km en els trams de dos carrils i de 30 km quan en tingui un de sol,  com succeix a la resta de carrers i vies urbanes. Això e spreveu que estigui completament senyalitzat i repintat en el termini d'una setmana.

Entre altres intervencions previstes se suprimiran un total de 9 passos de vianants que no comptaven amb semàfors i que no són compatibles amb vies de doble carril de circulació i la normativa vigent en matèria de seguretat viària. També es disposarà d'un nou semàfor en un dels passos de vianants de l'hospital i es mantenen els accessos per als serveis d'emergència de l'hospital de Sant Antoni Abat i de la comissaria dels mossos d'esquadra.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local