Carpa informativa

Vox es presentarà aquest dissabte a Sitges amb "dirigents destacats de Barcelona"

Instal·larà una carpa informativa al carrer Sant Francesc

Redacció Sitges 07-01-2019 12:51 Lectures 4754

Arxivat a:

VOX es presentarà aquest dissabte a Sitges. VOX

VOX es presentarà aquest dissabte a Sitges. VOX

Vox es presentarà aquest dissabte a Sitges amb "dirigents destacats de Barcelona", segons ha comunicat la direcció a través d'un comunicat. La formació ultradretana instal·larà una carpa informativa aquest dissabte 12 de gener, de les 10 a les 14 hores, a la cruïlla entre els carrers Sant Francesc i Espalter i ha anunciat la participació de "destacats membres de Vox Barcelona i Vox Sitges".

El partit ha anunciat també per aquest dissabte a les 12 hores la seva participació en la concentració de suport als "mossos constitucionalistes" que s'ha convocat a Barcelona.

 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres