Mobilitzacions

Convoquen una concentració antifeixista a Sitges contra la parada informativa de Vox aquest dissabte

La CUP critica que el govern local hagi permès que la formació ultradretana pugui organitzar un estand

Redacció Sitges 08-01-2019 11:28 Lectures 4274

Arxivat a:

Convoquen una concentració antifeixista a Sitges contra la parada infoomativa de Vox aquest dissabte. EIX

Convoquen una concentració antifeixista a Sitges contra la parada infoomativa de Vox aquest dissabte. EIX

Aquest dissabte al matí s'ha convocat a Sitges una concentració antifeixista contra la parada infromativa que instal·larà el partit ultradretà Vox. Sota el lema "Ni a Sitges, ni al Garraf, ni enlloc. No hi ha lloc pel feixisme, el racisme i el masclisme als nostres carrers", diversos col·lectius antifeixistes de la vila vol protestar per la presència de la formació al municipi.

Des de la CUP de Sitges, es critica que l'Ajuntament de Sitges i, més concretament, el Departament de Promoció Econòmica dirigit per ERC, hagi permès que la formació ultradretana VOX pugui organitzar un estand el proper dissabte 12 de gener a les 10h. a la cruïlla entre els carrers Sant Francesc i Espalter. Per això, "davant de la inactuació del govern local, serà la societat civil organitzada la que farà front al feixisme i per això fem una crida a la participació a la concentració convocada pel mateix dia i lloc a les 9:30h. per evitar la presència del feixisme, el racisme i el masclisme als carrers de Sitges", defensen en un comunicat.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No