Mandat 2019-23

SOM VNG votarà al seu candidat, Enver Aznar, en el ple d’investidura

Per a la formació és un gest simbòlic per marcar la diferència

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-06-2019 13:12 Lectures 2357

En l’assemblea que es va realitzar aquest dijous per decidir la posició de SOM VNG en el Ple d’investidura, a banda d’acordar per unanimitat no donar suport a Olga Arnau, d’ERC, també es va acordar visibilitzar les diferències que existeixen entre el projecte de la formació i la resta de partits. En aquest sentit, sabent que serà un gest simbòlic, s’ha apostat per fer visible l’alternativa que proposa la candidatura.

Per a la formació que lidera Enver Aznar, és necessari posar sobre la taula la decadència en la que es troba el sistema polític, i concretament com està evolucionant la política dels partits, concretament a la ciutat. Així doncs, es vol denunciar l’ús que han fet dels seus vots els partits més votats, que no han presentat cap pla de govern fins el moment. De la mateixa manera, SOM VNG vol mostrar el seu compromís amb la ciutadania que va apostar per la seva papereta el passat 26 de maig.

Aquest compromís, per a la candidatura, significa un exercici de coherència amb el que es va dir durant la campanya. És per això, que els vots de SOM VNG no aniran a cap candidatura ni es votarà en blanc, sinó que seran per reafirmar el seu projecte i el seu objectiu: fer fora els partits que han portat a la ciutat a la situació actual.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No