Eleccions generals

ERC guanya les eleccions a la vegueria del Penedès i el PSC es manté com a segona força

En Comú Podem i Junts per Catalunya se situen com a tercera i quarta opció amb el 13% dels vots, seguides de la CUP i VOX amb el 6%

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-11-2019 9:28 Lectures 3574
ERC guanya les eleccions a la vegueria del Penedès i el PSC es manté com a segon força. EIX

ERC guanya les eleccions a la vegueria del Penedès i el PSC es manté com a segon força. EIX

RESULTATS ELECTORALS A LA VEGUERIA DEL PENEDÈS, MUNICIPI A MUNICIPI

ERC ha guanyat amb claredat les eleccions a la vegueria del Penedès, on la participació ha perdut fins a cinc punts i s'ha situat entorn del 70%. El PSC es manté com a segona força i En Comú Podem i JxCat pràcticament empaten amb més del 13% dels vots. La CUP s'estrena com a cinquena força amb més del 6% dels vots, seguida de VOX, també amb més del 6%.

Pel que fa a les capitals de comarca, ERC guanya les eleccions a Vilanova i la Geltrú seguida del PSC i ECP i JxCat es mantenen com a tercera i quarta força polític i la CUP supera el 7% dels vots. Els republicants també han guanyat les eleccions a Vilafranca del Penedès, però Junts per Catalunya retalla la distància amb els republicans i avança el PSC. La CUP s'estrena amb prop del 10% dels vots. I el PSC manté el seu lideratge al Vendrell, on ERC i ECP es mantenen com a segona i tercera força política i JxCat i VOX empaten amb el 9% dels vots.

Per la seva partl, ERC guanya les eleccions a Sitges, on el PSC es manté com a segon força política. JxCat creix a les urnes sitgetanes, però es queda com a tercera opció, seguida d'ECP i PP. Els republicans també guanyen les eleccions a Sant Sadurní d'Anoia, on el PSC perd força, però es manté com a segona opció. JxCat creix, però es queda com a tercera opció, seguida d'ECP i la CUP. A Calafell, el PSC guanya les eleccions, però ERC retalla distància com a segona força política i ECP es manté com a tercera opció. VOX irromp amb força com a quarta opció i més de 9% dels vots.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres