Crisi a la indústria

Cs insta el Govern a consensuar un pla de treball per evitar el tancament de les plantes de Saint-Gobain i de Bosch

Els taronges presenten dues propostes de resolució al Parlament

ACN L'Arboç 09-09-2020 21:03 Lectures 1967

Ciutadans ha registrat aquest dimecres dues propostes de resolució al Parlament en què insta el Govern a consensuar un pla de treball amb les direccions de les empreses de Saint-Gobain Glass, a l'Arboç, i de Robert Bosch, a Castellet i la Gornal (Baix Penedès). La formació de Carlos Carrizosa reclama que es valorin totes les possibilitats dins de les dues companyies per evitar el tancament de les plantes, i que es garanteixi els drets dels treballadors.

El partit taronja ha presentat aquestes dues iniciatives perquè siguin substanciades davant la Comissió d'Empresa i Coneixement.

Amb l'anunci de tancament de les dues plantes, corren perill 420 llocs de treball directes a més dels centenars indirectes.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No