Crisi a la indústria

Malestar a CCOO per les declaracions del conseller d'Empresa sobre el tancament de Bosch a Castellet

El sindicat demana al conseller d’Empresa i Coneixement més rigor en les seves declaracions davant un tancament que deixa sense feina 300 persones

Redacció Castellet i la Gornal 15-09-2020 9:47 Lectures 2012

CCOO ha demanat al conseller d’Empresa i Coneixement més rigor en les seves declaracions sobre l’empresa Robert Bosch als mitjans de comunicació. El sindicat ha mostrat el seu malestar davant les respostes del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, a l’entrevista publicada ahir a La Vanguardia, en la qual afirma que la situació de Robert Bosch “és el cas d’un tancament anunciat fa molts anys i s’ha acordat amb els treballadors”.

Des de CCOO d’Indústria de Catalunya consideren que "aquestes declaracions a la premsa ens semblen una gran irresponsabilitat, ja que la direcció de Robert Bosch va presentar ahir un ERO d’extinció de contractes i ara tenim 30 dies de negociació per davant per intentar trobar una solució industrial per a la planta i per a les persones que hi treballen". El sindicat recorda que no s’ha acordat res amb els treballadors i treballadores i que "si el conseller té la certesa que existeix un acord amb les treballadores i treballadors de Robert Bosch, li demanem que expliqui d’on ha obtingut aquesta informació, que és del tot falsa".

CCOO lamenta profundament la incertesa i la inestabilitat generada per aquestes afirmacions del conseller a la premsa: "Catalunya necessita un teixit industrial que estigui precedit i sustentat per una veritable política industrial, que sigui coherent i permeti el desenvolupament econòmic, social i de l’ocupació al territori, i no declaracions que generen dubtes i incerteses".

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No