Crisi a la indústria

Els treballadors de Bosch es manifesten a Vilafranca per demostrar que "lluitaran units" per evitar el tancament

Dilluns comencen les negociacions de l'ERO amb l'empresa a la que exigeixen que doni la cara

ACN/ Àlex Recolons Vilafranca del Penedès 12-09-2020 12:07 Lectures 3392
Els treballadors de Bosch es manifesten a Vilafranca per demostrar que

Els treballadors de Bosch es manifesten a Vilafranca per demostrar que "lluitaran units" per evitar el tancament. CCOO

Els treballadors de la planta de Bosch a Castellet i la Gornal s'han manifestat aquest dissabte al matí a Vilafranca del Penedès per demostrar que "lluitaran units" per evitar el tancament de la fàbrica i que 300 famílies es quedin al carrer. Els concentrats han volgut deixar clar a la direcció de la multinacional que "no estan enfonsats" per l'anunci de tancament i que tenen ànims i força per "resistir el que calgui". Davant l'inici de les negociacions de l'ERO aquest dilluns, el comitè assegura que les afronten amb la voluntat de "guanyar temps" per trobar una sortida al conflicte. També han proposat organitzar una manifestació unitària amb els treballadors de Saint Gobain i Alfisa en defensa del teixit industrial del Penedès.

La direcció de Bosch va anunciar dilluns passat als seus treballadors la voluntat de tancar la planta de Castellet i la Gornal, una decisió que posa en risc la feina dels 300 treballadors d'una fàbrica que fa menys de vint anys en tenia 1.200. L'anunci dels plans de tancament de Bosch a Castellet i la Gornal coincideixen amb la mobilització dels treballadors de la divisió Glass de la planta de Saint Gobain a l'Arboç, on també estan en risc mig miler de llocs de feina.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No