EL BLAU DE VILANOVA RESTAURANT

El teu restaurant a la platja de Vilanova

Productes i Serveis

 

            La Carta del Blau a preu tancat....26,00.- €  10% iva inclòs.


 

                Tria un primer, un segon, pa, primera beguda i postres.La beguda inclou una ampolla de vi

             per a cada 2 persones o aigua, refresc o cervesa per persona.

 

 

              DE PRIMER

 

Xató  de Vilanova.

Amanida de formatge de cabra amb fruites i vinagreta de poma i mel. 

Sopa de Peix.

Canelons de peix i marisc de la casa.

Timbal de verdures de temporada al oli de ceps.

Crêppes de verduretes amb salsa de bolets.

Carxofes amb gambes de Vilanova.

Carpaccio de gambes vermelles.....supl.....3,50.-

Carpaccio de bacallà amb tomàquet natural i olivada.

Tàrtar de tonyina, amb guacamole.

Tàrtar de salmó marinat amb soja i mirrim.

Tataki de tonyina amb maionesa d’encurtits.

Calamars a l’andalusa , “sevillanos”.

Croquetes de peix del Blau.

Bombons cruixents de brandada de bacallà.

Cloïsses gallegues “ wildomar ” a la planxa....supl.....2,50.-

Gambetes vermelles de Vilanova , saltejades, ( calibre mitja ).....supl.....5,00.-

Navalles a la planxa, amb salsa de ceps i pinyons.

Músclos de roca a la planxa.

 

 

DE SEGON

 

                Arrossos i fideuat mínim 2 pers.

                       L’oferim qualsevol dels nostres peixos a la planxa amb verduretes al vapor.

Paella “El Blau” amb musclos , calamars i gambes.

Paella d’arròs negre amb sípia.

Paella de popets i carxofes.

Paella “ parellada ” amb el marisc pelat “....supl. pers.....3,90.-

Arròs sucós de marisc ,escamarlans, gambes, cloïsses i sípia...supl. pers....3,90.-

Arròs sucós llamàntolamb musclos, cloïsses i sípia....supl. pers.....5,00.-

Fideuat amb fideus cabell d’àngel.

Lluç de palangre “sense espines”  al forn amb patates “panadera”.

Tonyina arrebossada amb olives negres de Kalamata.

Salmó fresc gratinat amb salsa tàrtara.

Rap a l’all cremat de Vilanova....supl.....4,90.-

Llenguado a la meunière....supl.....4.90.-

Dorada asada sobre samfaina amb mango “mango”.

Bacallà a la mouselina suau d’alls.

Calamarsets estofats amb ceba caramel·litzada i mongetes.

Mar i muntanya de pollastre desossat i gambes , a baixa temperatura.

Galta de vedella confitada dotze hores a baixa temperatura.

Canelons d’ ànec amb beixamel de ceps.

Espatlla de xai desossada, al forn amb trinxat de patata i botifarra negra.

Filet de vedella del país amb foie i salsa de trufa.....supl.....5,50.-

Peus de porc desossats i farcits de bolets ambsalsa de Porto.

Costelletes de cabrit a la milanesa.

 

                  LES POSTRES FETES A CASA

 

Crema catalana tradicional feta a casa.

Carpaccio de pinya amb gotetes de crema.

Iogurt grec suau amb crema dolça de llimona.

Iogurt grec suau amb coulis de mango natural i coco ratllat.

Crêppe farcida de crema amb salsa de xocolata negra.

Flam casolà de Baileys amb salsa de cafè.

Flam casolà de mató natural amb mel.

Sopa cremosa de maracuja amb una boleta de gelat de Coco.

“Tarta Tatin” a la nostra manera.

Pastís calent de xocolata amb salsa de xocolata.

Tiramisú clàssic fet amb mascarpone, cafè, amaretto i cacau.

Pastís de formatge amb salsa de fruits vermells.

Gelat de cafè amb salsa de xocolata negra.

Gelat de llet merengada amb canyella.

Sorbet de llimona “ sense alcohol ”.

Sorbet de llimona al marc de cava.

 

 

 

 

 

 

Informació de contacte


Google Maps de EL BLAU DE VILANOVA RESTAURANT

Empresa associada a:

Federació Empresarial Gran Penedès

Data ùltima actualització: 10/04/2019