NATURAL ESTÉTICA & SALUT

NATURAL estètica&salut portem 25 anys d’experiència dedicats a la salut i l’estètica de la persona. La nostre filosofia esta en treballar amb productes naturals i aprofitar la potencia i la força que ens donen les nostres mans.

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

Contemplem al esser humà com un tot, tractant el cos físic, l’emocional, el mental i el camp elèctric, d’aquesta manera depenent del problema que la persona tingui enfoquem la teràpia amb el tractament mes adequat.

 

Oferim tractament enfocat a la millora de cervicalgia, lumbàlgia, tendinitis, contractures, inflamacions i altres desequilibris comuns...

 

En el centre tenim productes d’ayurveda (JEEVAN AYURVEDA, es una marca de cosmètica d’alta qualitat amb mes de 10 anys d’experiència), flors de bach (LOTUS BLANC es una marca de proximitat i qualitat excel•lent i amb mes de 20 anys d’experiència), a mes d’altres productes d’alta qualitat enfocats a una bona nutrició, salut i bellesa de la persona, tant per dins com per fora.

 

Els serveis que oferim son:

*Quiromassatge, Massatge descontracturant,Massatge de pedres calentes,  massatge als peus, drenatge limfàtic
*Tractaments específics d’ayurveda;L’ayurveda ens proporciona informació de la tipologia de les persones que s’anomenen  VATA, PITA i KAPHA. L’ayurveda ens diu que les enfermetats son desequilibris del dosha vata, pita o kapha i per tant mitjançant el producte i el protocol de massatge es pot restaurar la salut del nostre cos.

Els tractaments son:sMarma-abhyanga (massatge general amb oli medicat...., Padani-abhyanga (massatge a les cames), Kati-abhyanga (massatge d’esquena), Champi ( massatge al cap), Udvartana (tractament desintoxicant), Udgarshana (tractament desintoxicant), Muka-abhyanga (tractament facial), Facial Rejuvenidor amb pindes (tractament facial), Corporal rejuvenidor amb pindes (tractament corporal), Neteja Cranial , Talapotichil (tractament cranial).


*Tractament quantum per eliminar el dolor; sessió individual, re col•locació columna vertebral


*Teràpies Orientals; massatge tailandès, massatge shiatsu, Reiki Usui


*Kinesiologia; Sessions individuals, Testatges particulars


*Liberació emocional, Sessions individuals


*Estètica per Dona i Home; Depilacions amb cera calenta i freda, Depilació elèctrica, Manicura, Pedicura, Higiene facial, Hidratació Facial i corporal


*Altres serveis...
 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de NATURAL ESTÉTICA & SALUT

Data ùltima actualització: 03/11/2023 11:07:39

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!