GLOBAL CONNECT IDIOMES

Global Connect és una innovadora escola d'anglès que treballa amb professorat nadiu i amb una metodología innovadora i comunicativa. Impartim cursos per a infants, joves i adults. Per a més informació, TRUCA'NS!

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

A Global Connect tenim molta experiència en l’ensenyament d’idiomes i utilitzem una gran varietat d’activitats centrades en la comunicació; fent la classe dinàmica i participativa. Aquesta metodologia garanteix una continua i feliç atmosfera d’aprenentatge a la classe, que permet un ràpid i consistent progrés.

  • Classes per a infants en les quals es practica l’anglès parlat, es preparen exàmens oficials i es motiva a l’alumnat realitzant obres de teatre basades en els continguts treballats durant el trimestre.
  • Classes per a preparació d’exàmens oficials de Cambridge impartides per professorat nadiu i titulat. Realitzem un seguiment de l’alumne en el procés de preparació de l’examen realitzant simulacres i pràctiques de les diferents proves de què consta l’examen.
  • Classes per a joves que tenen dificultats amb la matèria de l’anglès a l’institut i que han de treballar i necessiten motivació.
  • Classes per a adults dirigides a millorar les habilitats de comunicació i expressió oral.
  • Cursos intensius durant el mes de Juliol per a infants, joves i adults.

El nostre professorat és nadiu i està altament qualificat en l’ensenyament de l’anglès. A més l'escola té un projecte de formació continua, pel qual l’equip de professorat sempre està al dia de les noves tendències en l’ensenyament d’idiomes.

A més, Global Connect és l'únic centre acreditat per la UNIVERSITAT DE BARCELONA a Vilanova i la Geltrú.

A Global Connect tenim un pla d’aprenentatge personalitzat per a tu segons el teu nivell i ritme. Truca'ns i informa-te'n!

Informació de contacte


Google Maps de GLOBAL CONNECT IDIOMES

Data ùltima actualització: 30/04/2019