JUDITH ANTOLIN STUDIO

Disseny gràfic professional, BRANDING GLOBAL. Disseny i redisseny de marques i logotips, identitat corporativa, comunicació gràfica, pàgines web, pàckaging, rètolació...

Productes i Serveis

VOLS UN DISSENY GRÀFIC PROFESSIONAL DIFERENT I QUE CONNECTI?

Disseny gràfic creat amb EMOCIÓ, LÒGICA I VALENTIA

· Necessites crear la imatge de la teva empresa?
· Tens un logotip però no una línia gràfica ben definida que t’identifiqui?
· Et preocupa que la teva marca no reflecteixi la teva professionalitat i no connecti amb els teus clients?
· Vols un disseny coherent per a tots els mitjans? web, etiquetes, tríptics, etc.

Sóc dissenyadora gràfica i directora d’art experta en branding i imatge de marca per a empreses, institucions, autònoms o fins i tot per a esdeveniments que necessiten una imatge pròpia i comunicació.

Desde 2008 he dissenyat solucions d'èxit per a empreses i projectes de diferents sectors.

 

Treballo amb una metodologia personal basada en l'empatia, la lògica i la valentia, és el CAMÍ GROC, el meu camí creatiu per fer arribar la teva marca allà on vulguis.

 

TRUCA'M! La proximitat és un dels meus valors afegits, podem reunir-nos al meu estudi a Vilafranca o em desplaço a Vilanova, Sitges, el Vendrell, Igualada, Barcelona... allà on estigui el teu negoci.

 

Tant si necessites un logotip, un tríptic, una pàgina web, un anunci, un rètol, packaging o qualsevol altre servei relacionat amb la teva identitat corporativa, ets al lloc adequat.

A més a més, si el teu projecte necessita altres complements (fotografies, vídeos, traduccions, impressió, etc.), tinc una xarxa de proveïdors i col·laboradors de proximitat per arrodonir-lo i oferir-te la millor qualitat.

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de JUDITH ANTOLIN STUDIO

Data ùltima actualització: 28/10/2021

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!