LA MARABANDA

El nou espai davant el mar de La Daurada és diu La Marabanda… Un blue bar, un xiringuito, un espai amb una marcada empremta d’estiu i piscina.

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

Amb una localització privilegiada, és el lloc de moda per venir a dinar, sopar o a prendre una copa a qualsevol hora del dia i la nit. Un espai ple de racons agradables, de sensacions creades per cada moment del dia, és un lloc on gaudir, compartir, recordar  …Tot el que imagines, davant la platja de Vilanova i la Geltrú.

 

Piscina.

 

Amb el mar de fons, la piscina és encara més atractiva. Envoltada per una platja, tens la possibilitat de llogar una hamaca o un llit balinesa, passar-hi el dia, dinar, beure, relaxar… llegir, tancar els ulls i escoltar. L’us de pisicina va directament lligat al lloguer d’hamaques i llits però a més tens dutxes, guixetes, parking gratuit i tovallola per passar un dia molt agradable.
 

Gastronomia.

Mar i foc, què t’imagines? Una brasa, peix fresc del mar, verudres de temporada. Arrossos importats de les illes per fer sentir els nostres comensals com si estiguéssin en autèntiques vacances. Plats frescos, fergits de peix suaus. L’experiència d’un gran àpat, amb la senzillesa de la cuina i l’extraordinari sabor del producte.
 
 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de LA MARABANDA

Data ùltima actualització: 13/06/2019

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!