MADAC

A MADAC som tècnics especialistes en climatització, experts en la manipulació de calderes, aires condicionats i instal•lacions.

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

Som l’empresa amb més bagatge en el sector, amb 40 anys de trajectòria, a les comarques del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès. Coneixem la zona, els problemes derivats de la mateixa i com solucionar-los. A MADAC l’assessorem i li donem la millor solució tant a nivell tècnic com comercial.

També ens pots trobar a:

Carrer dels Boters, 2. Local 3
08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)

 

PRODUCTES I SERVEIS
ASSESSORAMENT TÈCNIC I COMERCIAL
MADAC disposa de personal qualificat per a cada una de les necessitats que vostè tingui. L’assessorem i informarem amb només una trucada o una visita a les nostres instal•lacions.

REVISIÓ I NETEJA OBLIGATÒRIA DE LA CALDERA
(Segons el decret de llei d’assessorament tècnic i comercial)
Aquest servei és gratuït pels nostres abonats, amb el desplaçament i la mà d’obra inclosos. En la revisió es fan les operacions necessàries per a garantir el correcte funcionament de l’aparell. El màxim estalvi d’energia, la seguretat de tots els sistemes de control, funcionament i combustió. També es vigilen les fugues d’aigua i gas.

MANTENIMENT DEL CIRCUÏT DE CALEFACCIÓ
Revisió de tot el sistema i reparació de qualsevol incidència o defecte de la instal•lació. El desplaçament per aquest servei i la primera mitja hora són gratuïtes pels abonats.

MANTENIMENT DE LA INSTAL·LACIÓ DE GAS
Els abonats poden sol·licitar una ampliació de contracte que cobrirà la revisió periòdica de la instal·lació de gas, realitzada per tècnics acreditats, amb el certificat corresponent inclòs.

SUBSTITUCIÓ CALDERA O APARELL DE CALEFACCIÓ
Oferim condicions especials per a la substitució de l’aparell, si l’usuari ho desitja. Els abonats tindran la pòlissa de manteniment del proper any gratuïta, així com la mà d’obra i els desplaçaments per a la substitució.

CENTRE PASGAS
Per a facilitar al màxim el confort i la qualitat de vida dels nostres clients i abonats, posem a la seva disposició el nostre Centre PASGAS i els seus especialistes per a obtenir informació sobre productes, assessorament i assistència qualificada.

SERVEIS ESPECIALS
Fora d’horaris habituals de feina el mateix dia o dies
connectats (amb un 50% de descompte per els nostres abonats. Servei supeditat a la disponibilitat del personal tècnic). Serveis d'urgències els dissabtes.

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de MADAC

Data ùltima actualització: 03/11/2023 11:30:41

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!