PATATES PIQUÉ

Vermutejem??? Patates Piqué, les patates de Vilanova i la Geltrú. Qualitat i tradició. Si és casolà, a veure qui ho pot millorar!

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

LES PATATES DE VILANOVA I LA GELTRÚ

QUALITAT I TRADICIÓ EN ELS NOSTRES PRODUCTES

 

Som fills de la cultura mediterrània. Ens agrada sortir de casa i compartir amb els amics el nostre temps lliure. No ens costa estar en una terrassa, un bar o un restaurant compartint moments distesos, que moltes vegades són d’alegria.

Vivim una època marcada pel temps i la velocitat. Des que ens llevem fins que anem a dormir omplim les hores de feina, responsabilitats i reptes quotidians. Sense adonar-nos-en, els dies s’escurcen i, sovint, cal trobar moments que ens ajudin a continuar el ritme.

Som exigents i ens agrada menjar bé. Precisament perquè som mediterranis, tenim uns bons hàbits gastronòmics que ens acompanyen a l’hora d’elaborar les patates fregides. Cada vegada més, valorem que els productes siguin de l’entorn més proper.

 

T’OFERIM PATATES DE XURRERIA PER COMPARTIR EN ELS TEUS MOMENTS

Hi ha qui diu que fem patates fregides i, a primera vista, és veritat! I hi ha qui té el sentiment que fem alguna cosa més. Conreem, collim, pelem i fregim patates de temporada. Però unes patates xips que neixen de terres situades molt a prop del mar i acaben rodejades d’amics en petits moments quotidians.

Cada vegada que s’obre una bossa de Patates Piqué, s’obre un moment compartit.

Patates Piqué, vetllem perquè la procedència de les nostres patates, sempre de temporada, siguin de proximitat i de pagesos responsables. Les collim amb delicadesa i les preparem per fregir en oli de qualitat i al mètode tradicional. Som fidels als valors mediterranis i a la cultura del bon menjar.

Patates Piqué ens agrada formar part del dia a dia, de les petites trobades quotidianes que ens ajuden a trencar amb la rutina i a desconnectar, d’aquells moments autèntics i irrepetibles. Volem que en gaudeixis amb la tranquil·litat de que els nostres productes són saludables i seleccionats amb cura per oferir-te la millor qualitat i sabor.

 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de PATATES PIQUÉ

Data ùltima actualització: 24/01/2023 17:03:00

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!