SIABIOSCA

SIA BIOSCA és el teu soci de confiança en els productes per al bany, i en els sectors de la fontaneria, material elèctric, il.luminació i climatització.

Productes i Serveis

SERVEIS

5 DELEGACIONS. A SIA BIOSCA us volem oferir la màxima gamma de productes a través de les nostres 5 botigues a Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Martorell i El Vendrell.

Sitges
C. Capellans, 41 (Google maps)
93. 811. 08.90
Horari:
Dilluns a divendres: 8:30 a 13h i 15 a 19h
Dissabtes: 9 a 13h. 


Vilafranca del Penedès
C. Cubelles, 7 (Google Maps)
93.890.16.11
Horari:
Dilluns a divendres: 8 a 13h, i 15 a 20h
Dissabtes: 9 a 13h i 17 a 20h.

Martorell
Ctra. Piera, 3 (Google Maps)
93.774.15.00
Horari:
Dilluns a divendres: 8 a 13h i 15 a 19h
Dissabtes: 9 a 13h

El Vendrell : a partir de l'1 d'abril 2015 ens traslladem a:
Ctra. Tarragona 10 (Google Maps)
977.66.38.55
Horari:
Dilluns a divendres: 8 a 13h i 15 a 19h
Dissabtes: 9 a 13h


PRIMERES MARQUES. Sempre en la línia de oferir els productes de millor qualitat, ens hem proveit de les millors marques en cada una de les nostres línies de producte. Som Distribuïdors Oficials de ROCA, marca líder mundial en productes del bany.

EXPOSICIÓ DEL PRODUCTE. A SIA BIOSCA tenim 1.500 m2 d'exposició a Vilafranca i 600 m2 a Vilanova, totes elles dissenyades per professionals on us trobareu còmodes veient totes les gammes de sanitaris, aixetes, mobles de bany, cabines i columnes d’hidromassatge, complements de bany, banyeres i plats de dutxa, mampares, etc. amb un equip de dependents disposats a aconsellar-te en tot allò que necessitis.

AUTOSERVEI DE FONTANERIA I MAT. ELÈCTRIC. A SIABIOSCA de Vilafranca, Vilanova i Martorell, i properament al Vendrell, pots gaudir d'un ampli autoservei on trobaràs fàcilment el que busques, organitzat per seccions per agilitzar la teva compra i, en tot moment pots comptar amb la guia, l'ajut i l'assessorament del nostre personal. Còmode, fàcil i ràpid. A Sitges i El Vendrell t'atendrem des del taulell de tota la vida.

DISSENY DE BANYS. A SIA BIOSCA, et dissenyem el teu bany segons les teves necessitats i les teves preferències, així podràs veure'l abans de comprar-lo i estar segur de que el que vols és realment el que t'oferim.

DISSENY I MUNTATGE DE CUINES. A SIA BIOSCA pots triar la cuina que més s'ajusti a les teu gust, a les teves necessitats i al teu pressupost, te la dissenyem a mida, i te la venim a muntar a casa. A Vilafranca i a Vilanova tenim una àmplia exposició de mobles de cuina que segur que trobes la que s’ajusta a casa teva.

CÀLCUL DE CALEFACCIONS, AIRES CONDICIONATS, I ENERGIES RENOVABLES. Una bona instal.lació comença amb un bon projecte i SIA BIOSCA t'ajuda des del principi calculant-te els projectes de climatització amb professionals que t'assessoraran des de l'inici fins al final.


CÀLCULS DE REG PER ASPERSIÓ. T'oferim la possibilitat de calcular-te tot el material necessari per al teu reg per aspersió, tant pel jardí com per instal.lacions esportives.

A la nostra web hi podrás trobar tota la informació dels nostres productes, i si, ets instal.lador profesional, et donarem accés preferencial a una zona restringida on hi trobarás eines molt útils per a la teva feina, com són descomptes personalitzats, ofertes exclusives, descàrrega de tarifes, etc.

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de SIABIOSCA

Data ùltima actualització: 28/12/2017