STUDIO GATTO 

ESTUDI DE CUINES I BANYS. REFORMES INTEGRALS

Productes i Serveis

Especialistes en disseny de projectes de reformes de cuines i banys i reformes integrals de la casa. 
Servei d' interiorisme. Pressupost sense compromís.
 
Al llarg d’una trajectòria de més de 25 anys en el sector, Studio Gatto ha anat incorporant diversos serveis per tal d’aportar el màxim confort als seus clients i d’aquesta manera centralitzar-ho tot.  La nostra prioritat és un tracte personalitzat per poder realitzar un projecte adaptat a les necessitats de cada client. Realitzem un pressupost detallat sense compromís i ajustat a les teves preferències i idees. Converteix-te en part de la nostra experiència!

La nostra empresa està adaptant-se a l'actualitat.

Davant la situació que estem vivint amb la Covid-19, es presenten nous reptes. La llar és més important que mai i s'ha convertit en el nostre refugi. Haurem d' adaptar-lo a les noves necessitats convertint-lo en confortable alhora que lúdic i amb espais multifuncionals. Els materials hauràn de ser més higiènics i fàcils de netejar. Les tecnologies han d' implantar-se també a les nostres llars per contenir aquest virus o altres possibles en el futur.  Per estar preparats, la nostra empresa està implantant noves mesures per facilitar la comunicació on-line, per garantir la seguretat sanitària i ajudar-te a planificar projectes de reforma que tinguin en compte tots aquests reptes. Tenir un professional al teu costat es fa més necessari que mai.. 

També ens trobareu a:
 
STUDIO GATTO II

C. / Cepa, 1
43700 EL VENDRELL
TARRAGONA
Tel. 97.766 41 53

 

 
 
 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de STUDIO GATTO 

Data ùltima actualització: 09/09/2021

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!