Guàrdia Urbana

Arxivada la investigació contra l'empresonada pel crim del Foix per buscar un sicari contra l'exmarit

Una reclusa va informar que Rosa Peral hauria intentat contactar amb un assassí a sou

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-07-2018 11:32 Lectures 2217

El Jutjat d'Instrucció número 21 de Barcelona ha arxivat la investigació contra Rosa Peral, la principal sospitosa del crim de la Guàrdia Urbana, per suposadament haver intentat buscar un sicari per matar el seu exmarit quan ja estava empresonada pel primer crim. La dona estava ingressada a la presó de dones de Wad-Ras de la capital catalana acusada d'assassinar el que llavors era la seva parella, que també era agent de la Guàrdia Urbana. Segons el magistrat, no hi ha prou indicis que Peral fes aquestes gestions, i per això arxiva la causa provisionalment.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No