Guàrdia Urbana

Deneguen la llibertat als dos empresonats pel crim del Foix

L’Audiència de Barcelona tomba el recurs presentat per Albert López per les contradiccions mostrades durant tota la investigació

ACN/ Gemma Sánchez Cubelles 17-11-2018 10:05 Lectures 2829

L’Audiència de Barcelona i el Jutjat d’Instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú han denegat, respectivament, la llibertat a Albert López i Rosa Peral, empresonats preventivament des del maig del 2017 com a principals acusats del cas conegut com a crim de la Guàrdia Urbana. Segons ha pogut saber l’ACN, l’Audiència ha tombat el recurs d’apel•lació que López va presentar aquest estiu quan la jutge de Vilanova li va denegar la llibertat. Fonts judicials apunten que el magistrat provincial destaca les contradiccions de l’acusat durant la investigació, fet que el situen com a possible coautor del crim de Pedro Rodríguez. Al seu torn, el passat mes d’octubre la jutge d’instrucció va negar la llibertat a Rosa Peral, que ara ha presentat un recurs a l’Audiència de Barcelona.

Mentrestant, la magistrada que ha dirigit la investigació ha dilatat el tancament de la causa a l’espera d’incorporar diverses dades de caire tècnic sol•licitades per la Fiscalia. Tot i que a finals d’octubre va donar la investigació per acabada, tant la Fiscalia com les dues defenses van utilitzar els cinc dies fixats per llei per demanar noves proves.

Si bé la magistrada va desestimar les peticions dels advocats de López i Peral, sí que va acceptar les sol•licituds del fiscal. Un cop s’incorporin els documents demanats pel ministeri públic, la jutge instarà les parts a presentar els escrits d’acusació i de defensa.

Més informació

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No