Alerta sanitària

Tres noves víctimes mortals pel coronavirus als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès

La xifra de persones ingressades amb problemes respiratoris supera els 160 pacients, però les altes hospitalàries de persones recuperades ja són 7

Redacció Vilafranca del Penedès 25-03-2020 13:30 Lectures 5115

Els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han registrat en les darreres hores tres noves morts pel coronavirus. Segons ha informat el Consorci Sanitari, dues persones han mort a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i una altra ho ha fet a l'hospital de Sant Camil. Amb aquestes morts, ja són deu les persones que han perdut la vida per la pandèmia als centres hospitalaris de l'Alt Penedès i Garraf, cinc persones a cadascun dels hospitals.

Pel que fa a la xifra de persones ingressades amb problemes respiratoris, ja són més de 160 els pacients que es reparteixen entre els dos centres. Segons el consorci, hi ha 103 pacients ingressats al Sant Camil i 57 al de Vilafranca. Fonts hospitalàries insisteixen en remarcar que el nombre d'ingressats potser no es correspon amb el nombre d'infectats pel coronavirus, ja que no s'estan fent les proves a tots els malalts.

La nota positiva és que ja són 7 les persones que han rebut l'alta hospitalària després d'haver superat la infecció, 4 a l'hospital de referència del Garraf i 3 al de l'Alt Penedès.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres