Alerta sanitària

Mor la persona aïllada a la residència Els Josepets de Vilanova per possible coronavirus

Les altres dues persones residents amb febrícula evolucionen bé

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-03-2020 12:24 Lectures 2851
Mor la persona aïllada a la residència Els Josepets per possible coronavirus. Ajuntament de Vilanova

Mor la persona aïllada a la residència Els Josepets per possible coronavirus. Ajuntament de Vilanova

L'Organisme Autònom Municipal AISSA informa que aquesta nit ha traspassat la persona que restava en situació d'aïllament a la residència Els Josepets, situada a La Plataforma de Serveis Frederica Montseny. Aquesta persona va iniciar simptomatologia respiratòria compatible amb el Covid 19 la matinada de dissabte i va ser aïllada en una habitació de forma immediata. Ha estat atesa tots aquests dies per les persones professionals de la planta, donant-li la màxima atenció i confort possible i observant totes les mesures de seguretat establertes pels protocols, tot i que no s'ha pogut determinar si la causa de la seva simptomatologia ha estat el coronavirus.

En aquests moments, cap de les persones que resideixen a Els Josepets presenta simptomatologia compatible amb infecció per coronavirus, ja que les dues persones que havien presentat febrícula estan en bon estat de salut.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres